Het gordijnenhuis is een echte aanrader!

duo-rolgordijnHeeft u net een nieuw huis gekocht en bent u daarom op zoek naar nieuw jaloezieen? Of wilt u gewoon iets nieuws in uw huis? Dan bent u voor prachtige gordijnen bij het Gordijnenhuis aan het juiste adres!

Bij het Gordijnenhuis hebben ze verschillende soorten gordijnen. Zo kunt u kiezen voor rolgordijnen, vouwgordijnen en verduisterende rolgordijnen. Alle soorten gordijnen zijn bij het Gordijnenhuis in verschillende kleuren beschikbaar. Ook is er verschil in kwaliteit en afmetingen. Dit staat allemaal op de website duidelijk aangegeven. De gordijnen bij het Gordijnenhuis zijn beschikbaar in transparant, lichtdoorlatend en verduisterend. In het assortiment kunt u alle gordijnen bekijken en het perfecte gordijn kiezen dat aan al uw wensen voldoet.

Over het Gordijnenhuis

Een gordijn kopen bij het Gordijnhuis is zeker een aanrader! Zo zijn zij officieel dealer van Basic inside en hebben ze ook van allerlei andere merken een mega assortiment. Zo is er voor iedereen een perfect gordijn te vinden.

Heeft u vragen of wilt u graag advies? Dan helpen de specialisten van het Gordijnenhuis u graag verder. Neem daarom telefonisch contact op via het telefoonnummer 0416 349711 of 06 295 921 34.