Garantie Toiletmarkt leest u op de website

inbouwreservoirOf u nou een nieuw toilet wilt kopen of uw oude toilet toe is aan vervanging, u kunt altijd terecht bij Toiletmarkt. Bij Toiletmarkt kunt u de allerbeste producten vinden. Op elk product heeft u een zeer lange garantie, dit is natuurlijk een groot voordeel. Bekijk snel de website om meer te weten te komen over de garantie Toiletmarkt.

Wettelijke garantietermijn

Voor elk product die u koopt op de webshop van Toiletmarkt geldt het wettelijke garantietermijn. Wat betekent dit nou eigenlijk? Wettelijke garantietermijn houdt in dat een product in goede staat moet zijn en bij normaal gebruik naar behoren dient te werken. Als dit niet geval is, probeert Toiletmarkt snel een oplossing hiervoor te vinden. Het is van belang dat u uw factuur goed bewaard. U heeft alleen recht op het wettelijke garantietermijn als het product vakkundig en volgens het installatievoorschrift is geïnstalleerd. Als dit allemaal niet het geval is vervalt uw recht op garantie Toiletmarkt.

Eigen ervaring met garantie van Toiletmarkt

Mijn persoonlijke ervaring met de garantie van Toiletmarkt is zeer positief. Ik kocht een inbouwreservoir en binnen een paar maanden ging het product kapot. De bovenstaande gegevens waren allemaal aan de orde, dus volgens Toiletmarkt had ik recht op garantie Toiletmarkt. Ik ben zeer tevreden met de service van dit bedrijf.